28. mars 2011

Videre om hvordan det går med Robin

Fredag virker Robin mye kvikkere. Virker gladere, og har bedre kontroll og koardinasjon på bakbeina. Han er ikke helt den gamle gode Robin, Men mye mye bedre enn i går. Han gikk foran for det meste og snuste litt her og der. Og da Zanto fikk noen oppgaver kom han også ville ha litt utfordring. Så i dag har Robin hatt en fin dag. Så håper at vi nå er over det verste, og slipper flere nederlag.

Har tatt bilder og film fra turen i dag. Filmen kan sikkert være litt kjedelig for den inneholder ikke annet enn at Robin rusler rundt og koser seg, Men har dere lyst å se er det bare å ta en titt.

http://www.youtube.com/watch?v=cmE28SZ2FuA
Fredag og Lørdag ville ikke Robin ha mat. Så jeg var veldig engstelig på grun av det. Greit nok når en frisk hun nekter å spise en dag eller to. Men jeg var nå spesielt bekymret for det da. Så i går badet jeg Robin. Robin pleier alltid å være så mye kvikkere etter et bad med tilhørende føning. Er jo som ren masjase den sterke luft strømmen som sikkert gjør godt for en gammel skrott. Og synes han kviknet til denne gangen også.

Så stekte kjøtteig med makaroni til. Da så jeg at han hadde lyst på mat faktisk. og han spiste opp alt sammen. Han tok til og med et griseøre til desær, som han spiste med innlevelse. Så begynner å skjemme bort gutta noe gurndig her. Men prøver å lage slik mat at det blir vanskelig for Robin å faste.

I dag fikk han kylling og ris. Spiste kyllingen da men ikke risen. Men han var ganske kvikk på turen og ba om å få være med og få oppgaver. Så har gitt han litt oppgaver på turen og han har vært både ivirg og glad på turen. Lengden på turen er ikke akkurt det helt store. Men mer enn langt nok for Robin. Han har vært helt utslått siden vi kom hjem.

Vel dette var litt nytt herfra.

Jeg venter forsatt på svar på prøvene av kulen i ganen.

1 kommentar:

Vivian sa...

Hei!
Så godt å høre at det går bedre med Robbin og at han spiser og viser glede over sine arbeidsoppgaver! :)
Skjønner godt at du blir bekymret når han ikke spiser, det hadde jeg og blitt, selv om hunden var frisk eller ikke.
Lykke til videre! *krysser fingrene for svaret på prøvene*