3. mars 2011

Boken "På sporet."

Jeg har skrevet to fagbøker om hund "Triks med hund", og "På sporet", samt en barnebok og en spenningsroman. Ingen av bøkene er å finne i en vanlig bokhandel. Bøkene må bestilles gjennom meg.
Det vil si boken På sporet er unntaket, Den kan en også få tak i på nettsiden Canis.no de selger også denne boken. De likte den så godt at de ville ha den med i sitt sortement. Bedre reklame for denne boken kan en vel nesten ikke få.


"På sporet” er en bok som passer for alle hunder og hundeeiere. både for den som vil aktivisere hunden, og for dem som vil delta i konkurranser. Boken tar oss med inn i hundens luktverden, og gir leseren kunnskap til å trene menneske spor.

I tillegg til turer trenger hunden å bruke hodet. Fordi luktesansen er viktig for hunden, elsker den å få oppgaver som innebærer bruk av denne sansen.


Å spore øker selvtilliten og gir en tilfreds og fornøyd hund.


Boken er på 106 sider og koster 249,-
Porto. kommer i tillegg.


Boken kan bestilles enten ved å fylle ut et bestillings kjema på min hjemmeside. http://www.tormaha.com
eller ved å skrive en meil her.Du må oppgi ditt fulle navn og adresse, samt epost adresse og telefon nummer. Samt hvilken bok/bøker du ønsker, og hvor mange eksemplarer. Så sender jeg boken med regningen i med det samme jeg mottar bestillingen.
Bestiller du utenfor Norge, ønsker jeg forhåndsbetaling før jeg sender boken.
Under her er en presentasjons film jeg har laget for de to fagbøkene om hund, og barneboken.

2 kommentarer:

Trine sa...

Så DU har skrevet "På Sporet" :) Vi er en liten gruppe som skal starte sporsøk sammen, og jeg har kjøpt en bunke av den boken til oss! Kjempegrei innføring for dem som skal på kurs!

Torhild sa...

Så hyggelit at du liker boken, og at den kommer til nytte. Morro å trene sporsøk sammen.