27. mar. 2012

Zanto på tv.

Nå har vi hatt besøk fra NRK. På fredag kom en hyggelig kamra dame. og på mandag var de to kamrafolk. Veldig hyggelige og intusisatiske.

Og Zanto var så fantastisk flink. Han stod på og ga hjernet, selv med flere kamra dyttet nesten helt opp under nesen på ham. Likevel klarte han å konsentrere seg om det han skulle.

Tv folkene hadde en lang liste over ting de ville han skulle gjøre, Og flere av tingene hadde han ikke lært å gjøre fra før, så det måtte læres inn på stedet.

Zanto anstrengte seg til det ytterste for å forstå og gjøre som vi ville. Helt enestående. Og han måtte gjøre nesten alt fem seks ganger før de var fornøyde. Det jeg var spesielt impnoert over, var at han stod på selv om han var sliten. Jeg syntes vi holdt på for lenge, men det var utrolig godt å bli ferdig også.  Og Zanto kan bare slappe av og gjøre akkurat som han vil.

Hvis de er fornøyde med opptakene de har tatt av ham, så kommer Zanto på tv i påsken. Han er alene på disse opptakene, og det skal se ut som han gjør alt helt av seg selv. Hvis de er fornøyde blir han hvist hver dag fra neste mandag til langfredag. Han kommer i pogrammet Påskekveld, i beste sende tid. Så har du lyst kan du ta en titt

4 kommentarer:

Petrinetrollmor sa...

Hei! Så utrolig artig !!!! Så flinke dokke er:)) Gjett om vi skal sjå på !!

Ønsker dokke ein fin kveld vidare:)

Anne Britt sa...

Herlige Zanto! Vi gleder oss med deg. Og gjett om vi skal se!

Husfruen of Hilltop House sa...

Åh, så morsomt!

Gjett om vi skal se på det. Husk å tipse om når det kommer da.

lilleba sa...

Herlig !
Det skal jeg passe på å se :)

Ha en strålende helg !
Klem fra Lilleba