9. mars 2012

Zanto i media

Tusen takk dere for alle de koselige tipsene om Zanto i media. Ja de siste dagene har vært helt utrolige og uvirkelige.


Det hele begynte så uskyldig, avisen Firda oppfordrer sine lesere til å sende inn sine bilder. Så jeg sendte inn Zanto på ski til leserblidet. Og så ringte de meg og sa at de ville lage en sak på bildet. og intervjuet meg. Jeg var på tur og var lettere forvirra og svarte litt i hytt å pine.
Så før jeg var kommet meg fra turen ringte TV 2. De hadde sett bilde i firda påstod de. Jeg var helt forvirra og kjønte ikke hvordan de kunne ha sett noe i Firda siden jeg nettopp hadde snakket med han i firda. Og Tv 2 ville også intervjue meg.
Så ringte Vg. og så fikk jeg meil fra svenske aftonbladet, Og så fikk jeg en telefon fra en engels person som drev med horoskop og ville sette inn bilde av Zanto i et horoskop blad og ville vite når Zanto og jeg var født. Så har jeg hørt at andre har hørt de snakker om bildet i både ni timen, på P4, og NRK sogn og fjordane radio det også. Og jeg har ikke fått noen av radio pogrammene med meg.

Men helt uvirkelig at et enkelt foto skal få slike ringvirkninger. Nå i ettertid har jeg sett at også avisen BA og turist foreningen også har brukt bildet. Helt utrolig.

Men det har vært fint for boksalget denne blesten. Veldig hyggelig. Men akkurat når dette har stått på har jeg synes det har vært litt stress. Men tor det blir veldig artig å se tilbake på siden.

Men merker at det begynner å roe seg litt nå. Men artig så lenge det varte.

Her er bildet som har slått slik an.
Da ønsker jeg dere alle en riktig god helg. Hilsen Torhild og Zanto.http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.8023564


http://www.firda.no/nyhende/article5958764.ece

http://www.tv2.no/underholdning/moro/moet-hunden-som-staar-paa-ski-3727136.html

http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=10070083

http://ut.no/artikkel/1.8023564

http://www.nyhetspressen.com/258871.html

http://www.nettnytt.no/siste-nytt-om/ski

http://www.ba.no/nyheter/dyr/article5962594.ece

2 kommentarer:

Anne Britt sa...

Dette er kjempemoro! Bildet og historien er helt praktfull!

Petrinetrollmor sa...

Hei, så kjempeartig dette var !!

Har vore innom alle linkane og vi har storkosa oss, Barnum og eg:)