1. aug. 2012

Bildeserier i stede for album

Sitter her å tenker. Lurer på om jeg skal i stede for å skrive ut bilder fra digital kamra som jeg har gjort hitil og satt inn i album, om jeg heller skal lage en slags digital bildeserie kombinerte videosnutter og still bilder.
Det er i hvert fall langt billigere enn å skrive ut en drøss bilder.

Men er usikker på hvor jeg skal ha digitale bildeserier. Har nå satt inn noen bildeserier på nettet. Men vet ikke om det er noen der ute som synes det er intressant å se på hvor jeg har gått tur. Klart om noen fra området her skulle snuble over bildeserien så kan jo det sikkert være litt greit. Er en del her som stort sett går de samme turene om og om igjen. Kan jo være artig å se noe nytt. For jeg liker ikke gå gå der jeg har vert før så mange ganger. Liker å gå stadig nye turer og se nye steder.

Men hvor hadde vært rette stede å samle turer og bilder tro? Her på bloggen? Facebook? Eller kunn i hardisken på pcen?

Hva gjør andre tro? Vil gjene høre andres tanker om det.. Skriv gjene og si hva du synes.

Er det av interesse å se noen av turene vi går på? Alle blir selvsagt ikke til bildeserier. Men noen.

Se filmen i mitt forige innlegg for å se litt  hva jeg mener.

2 kommentarer:

lilleba sa...

Super serie du har laget med bilder og video. Det tar jo litt tid å redigere, da. Jeg lagrer alle mine digitale bilder på Album2, det er gratis, og du kan dele det du vil med andre. Der er vel ikke mulighet for video, tror jeg, men bruker YouTube til det.
Tenkte litt på bjørn og elg når jeg ser slike dype skoger, og også hoggorm. Flott opplevelse må det være ! Jeg satte musikk til en av mine videoer, og fikk "påpakning" etter en stund fra YouTube, at jeg hadde brukt musikk med opphavsrett.. Hvor finner du det du bruker ? Det er så flott med litt musikk i følge med video og bilder.
Ha en flott dag !
Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Torhild sa...

Hei Lilleba.
Tusen takk for kjempe koselig tilbakemelding. Blir så glad for å få litt tilbakemeldinger på det jeg gjør.

Takk for tips om album på nettet.
Ja spennende når en ser ville dyr.

Ja synes også at det er mye flottere når en får musikk på filmene.
Om du finner musikk som er eldre enn 100 år så er den fri til benyttelse. Altså Betoven, Greeg og de store kjente kan brukes. Jeg har funnet noen cder med gammel musikk fra de store kjente hos min mor. Og prøver å fortrinnsvis bruke dem.
Er i blandt litt blandet musikk på cdene, men gjør i hvert fall så godt jeg kan for å få det til å bli gammel musikk. Men jeg er ikke så inne på hvem som har laget de forskjellige. Men regner med at det går bra når det er fra de Cdene som inneholder gammel klassisk musikk.