19. sep. 2011

Planlegger nytt triks.

Hei.
På onsdag skal jeg til undersøkelse med ankelen. Det er en mulighet for at det vil ende opp med operasjon og krykkegåing.
Derfor har jeg begynt å planlegge et nytt triks som jeg skal kunne lære inn Zanto fra stolen. Det er en del forarbeide.
Om vi får til dette blir veldig spennende. Jeg tar det som et rent ekspreriment. Planen er å lage klosser med tall, hvor Zanto skal forhåpentligvis kunne hente den klossen med det tallet jeg ber om.

Forløpig har det vært den største utfordringen å lage klossene. Jeg har limt sammen to planker som er fire ganger ti centimeter. Så har jeg høvlet av to centimeter slik at klossene blir 8x8 cm. Så har jeg så smått begynt å file av kvasse hjørner og bruke sandpapir på dem slik at det ikke er fare for å få fliser i munnen. Ser at de må nesten males og lakkes, for ellers vil de bli veldig fort stygge og svelle i veden, ved det minste fukt. Så det må også gjøres.

Og så vil jeg prøve å borre ned i tallene slik at tallene blir felt ned i klossen på en måte. Det får jeg se om jeg får til. Spennende dette.

Her er et bilde av klossene så langt vi er kommet. Har altså ikke begynt å trene på dette enda. Men veldig artig å rigge til, og er så spent på hvordan dette vil gå.

1 kommentar:

Lilleba sa...

Oi, sann ! Litt av et prosjekt.
Blir nysgjerrig på hva som skjer videre.

Håper det går bra med ankelen din, uansett hva som må gjøres med den.

Klem fra Lilleba