3. apr. 2011

Fin tur.

I dag har vi hatt en fin tur. Til å begynne med i dag, da jeg så Robin gå ned til bilen, Tenkte jeg nei nei du kan ikke være med. Du er for stivbeint.

Men Robin ville være med, Så tenkte at kunne nå gå pitte litt med ham, og så la han sitte i bilen. Men da vi begynte å gå, så viste det seg at jo mer han gikk jo bedre ble gangen. Robin så ut til å kose seg. Tempoet var ikke det helt store, men han hang ikke etter på noen måte. Snarere rusla i forkant, og snart hit og snart dit. Skulle undersøke og snuse litt i alle retninger. Var trivelig å se. Var vel heller jeg som hang litt etter.


På returen så jeg Robin plutselig ble sliten. I det ene øyeblikket var han kvikk og ville undersøke noe, like etter var han som helt skutt. Nesten som å se en valp eller en unge som blir sånn brå sliten. Så det må jeg huske på neste gang.

Vi så en en liten flokk med hjort på turen. Synes det var en fin opplevelse.        
         


2 kommentarer:

Husfruen of Hilltop House sa...

Hei, og takk for hyggelige hilsner på bloggen vår. Nå har vi fått valpen i hus og første natten er overstått. Han er i ferd med å gjøre hagen til sin. Elsker visst å være ute å leke.
Ser ut som dere hadde en veldig fin tur i skogen. Så kjekt!

Kristine sa...

Takk for hyggelig hilsen i gjesteboka vår!
Nydelige hunder du har, imponerende og se hvor langt du har kommet med de!!!

Trist og lese om helsen til Robin, det er verste sort at hundene er syke. I allefall når de ikke helt hva det er som feiler de:-(

Vi får satse på at det lar seg fikse og at han blir frisk igjen! Kommer til og følge med her!

Hilsen Kristine, Io og Alfa:-)