29. aug. 2013

Kaiza sin første Bytur.Jeg har nå funnet fram den hjemmesydde selen til valper, og bruker den som en sikrehets sele til Kaiza. I et par dager nå har vi jobbet med tilvenning til selen i bil. Og nå tok vi turen helt til Førde med Kaiza i baksetet festet til sikrehets beltet. Hun var helt fantastisk og sov mesteparten av veien. Vi satte inn mange stopp under veis hvor hun fikk lufte seg og bevege seg litt mer.

Zanto sitter som vanlig i framsetet. Det er hans faste plass så sant vi ikke har en passasjer.


 Kaiza og Zanto ble med meg til Øyen legen. Etterpå satt vi litt på torget på en benk så Kaiza skulle få se litt på folkelivet. Det var heldigvis ganske rolig og lite folk ute i dag. Så det ble en helt grei opplevelse for henne.

 Kaiza sitter litt på fanget, det er mange nye inntrykk og det blir man litt sliten av.
 Kaiza var med inn på Våpenloftet som også er en dyrebutikk. Der fikk vi oss litt mer valpefor.

Her hilser Kaiza på en Gordon setter tispe i dyrebutikken. Det var en rolig og snill tispe. Men Kaiza syntes hun var litt skummel.

Etterpå dro vi til Felles kjøpet for å se etter hva de hadde på tilbud av tyggebein. Og der ble vi invitert på en veterinær kontroll av selvste Trude tror jeg hun heter. Hun har hatt en egen TV serie. Så det var kjempe artig. Hun sjekket begge hundene mine. Hun syntes de var kjempe hyggelige begge to. Og Kaiza ville hun gjerne ha med seg hjem. Hun syntes Kaiza var helt bedrårende.


 Etterpå dro jeg til Coop for å handle litt matvarer, og det var første gangen jeg lot hundene være alene i bilen. Det gikk helt greit. Valpen sov hele tiden og Zanto satt og gjespet.

Hele turen hjem sov Kaiza som en stein.

En fin tur.2 kommentarer:

Anne Britt sa...

Så hyggelig tur Kaiza og Zanto var med på.

Anonym sa...

Heldige hunder og du også som fikk sjekket hundene hos Trude! ;) Klem i fra Daniela :)