4. nov. 2012

Zanto`s første maler arbeide.

Zanto har i noen måneder lært seg en del grunnferdigheter når det gjelder å male med pensel. Lært  å holde penselen riktig. og å løfte pensel opp fra malings krukke og føre penselen over et ark, og så legge ...penselen i et glass med vann.


Endelig nå føler jeg meg så sikker på at han kan dette godt nok til at vi kan prøve å ha ordentelig maling på penselen.

Jeg bruker fingermaling, som skal være lett å smøre utover, ikke være så dryppete, og samtidig være trygg (ikke giftig). Men selvsagt er jeg til stede hele tiden mens han maler og ser til at han ikke ved et uhell får noe i seg. Forløpig ser det ut til å gå veldig bra.

Synes det er så morro, og at han er så flink så har tatt bilder av ham og film.

Ta en titt om dere har lyst2 kommentarer:

Petrinetrollmor sa...

Vi sitter her og er heilt stumme av beundring !! Barnum elsker videoane til Zanto og synest han er så fryktelig flink til så masse. Han har eit stort ideal i Zanto og vil bli som han, sjølv om han berre er ein liten dvergpuddel. For tida trener vi på å hente forskjellige ting, lære namn og putte dei oppi eit lokk. Og så er det snø ute :))

Torhild sa...

Tusen takk for kjempe koselig kommentar Petrine. Så hyggelig at du likte filmen. Og så flott at Barnum har lært seg å rydde og navna på forskjellige ting. Kjempe flott. Dere er så flinke.