10. okt. 2012

Oppvisning på pesnjonistlagsfest.Da er vi ferdig med opptreden på pensjonistlagets avsluttningsfest.


Hum hum. Det hadde stort forbedrings potensiale, for å si det slik. Tydelig at Zanto ikke hadde dagen sin i dag.
Hadde en mageføelse på forhnd at det ikke ville gå helt på skinner. Han var overivrig, og det er ikke helt heldig når han har oppgaver hvor han må høre etter. Så regningen på kuleramme må jeg si ble bare surr. he he.

...Han bomma på lukteprøven for første gang i sitt liv. Men på andre og tredeje forsøk gikk det helt flott. Hopp gjennom armer var min feil at det ikke gikk helt greit. For gulvet var for glatt til at han fikk tatt sats. Men slalom og gå på to, rydde og tre ringer på en stang Fri ved fot, stable klosser, Gå baklengs, vinke, bukke, falu, og alt det andre gikk fint. Alle de gangene han har opptredd har alt gått helt på skinner, så en gang måtte det jo gå litt på tverke for oss også.

Det typiske var jo at da vi kom hjem tok jeg for meg lukteprøve og kuleramma og da gikk det så lett som bare det. Men det er greit. Det er jo slik det er å jobbe med levende dyr. De er ikke maskiner og kan jo ha en dårlig dag de også. Og jeg følte på meg at han ikke var helt på høyden i dag. Jeg ville ha bet om utsettelse om det ikke var for at det var det aller siste møte deres.

Men de som så på hadde det nå morro. Og så ikke ut til at de synes det gjorde noe at det gikk litt på tverke i blandt. Det meste gikk jo bra. Er nok mest meg som merka det for jeg vet jo hva han kan når han er i stor form.

Men det så ut som Zanto hadde det kjempe artig. Halen gikk som en propell. Men det var vel det som var litt av problemet i dag. Han var for ivrig. Ja ja. Nå ligger han langflat på gulvet her. Og det er ham vell undt. Lille tullekoppen min.

2 kommentarer:

lilleba sa...

Herlig å lese og se bildene :)
Det viktigste er jo at han har det moro, da.
Kanskje underholdningsverdien ikke ble noe mindre av småfeil :)
Nyter å lese om hunden din, Torhild :)

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Petrinetrollmor sa...

Dokke e litt av eit radarpar, du og Zanto :) Sikker på at tilskuerane storkosa seg sammen med dokke. Ikkje kvar dag ein kan ha glede av å sjå kva ein hund og matmor kan få til sammen :))