16. apr. 2012

En underlig episode.

For noen dager siden satt jeg ved dataen og skrev meiler og var temmelig kjedelig for Zanto. Brått hørte jeg noen romstere på loftet. Det skulle ikke være noen der så jeg måtte jo ut å sjekke hva det var som foregikk. Så kom Zanto tuslende ned den bratte loftstrappa, og så spent opp på meg mens han hadde en valpeleke i munnen. Han gikk forbi meg inn i stuen og la seg på plassen sin og begynte og tygge på leken.

Jeg viste rett å slett ikke hvordan jeg skulle reagere. Han har aldri gjort noe slikt før, Gå på loftet å hente seg en leke e jo ikke akkurat det jeg ønsker han skal gjøre. Men var jo søtt da. Så ble at jeg ikke gjorde noe med det.

Det var ikke lurt. Han som alltid har hatt stor respekt for mitt og ditt, og aldri røre noe uten å ha fått det først. Har nå begynt å gå å forskyne seg med andre ting han har lyst på også. Ting som han så avgjort ikke får lov å hente. Fra kommoder og vinduskarm. Stakkeren har jo aldri fått røre noe som ligger i vinduskarmer og på kommoder før. Men så måtte han lære å gjøre nettopp det da han skulle filmes. Så fort kan det hele rakne. Men har nå tatt fatt i det. Håper vi er kommet på rett kjøl igjen. Er så fort gjort at han kan knuse ting når han går opp i høyden innendørs.
Men han var nå utrolig søt da han hentet den leken fra loftet da. Da så han liskom på meg og spurte med øynene om det var ok. Og jeg gav ham ikke noe svar, for jeg vars å overrasket. Så det er min egen feil. Men det er ikke noen krise. Dette skal vi komme i orden med.

Ellers vil jeg fortelle at jeg har fått meg en sånn stor gym ball. Som man kan sitte på om en vil. Har lyst å prøve å få Zanto til å trille den. Gleder meg slik til å se om vi får det til. Tenkte at han kunne prøve å trille ballen gjennom en rokkering. Men vi får se hva vi får til. Blir en fin uteaktivitet.

Ingen kommentarer: