10. okt. 2011

Enkel agillety i hagen

Heisann.
Har hatt noen litt tunge dager etter en reaksjon nå. Sliter med pusten, Så har måtte ta det veldig med ro. Men begynner så smått å komme meg litt. I dag har jeg vært litt ute i hagen, og prøvd å aktivisere Zanto som best jeg kan. Så fint for oss begge, huset er like, ved kort vei til å gå inn å ta en pause før neste økt.

Lagde en enkel agillety bane i hagen. Hadde noen stokker beregnet på eletrisk gjerde liggende som var utmerket til slalom. Noen bukker med noen pinner over ble et fint høydehinder og bøtter med pinner på ble et fint lengdehopp. Også hadde jeg en gammel tunell liggende som kan både brukes til å gå i gjennom og hoppe over. Fin aktivisering.
Når Zanto gjorde en fin insatts kastet jeg ball, så han fikk den også å løpe etter. Skikkelig aktivisering til tross for at formen min var ikke noe god.Han fikk også en håndball å leke seg litt med inne, Så til tross for at det ikke ble noen tur i dag, så har han brukt kroppen og litt hode i dag. 
Nå ligger han helt utslått på sofaen og snorker. Så herlig å se at han er fornøyd, til tross for at jeg ikke kan gå noe særlig.

Ingen kommentarer: